Kommunikationschef till Civil Rights Defenders

Affärsdriven Kommunikationschef

Civil Rights Defenders söker nu en erfaren ledare som brinner för att utveckla företags kommunikation och varumärke. Tillsammans med ett team av specialister kommer du att leda och utveckla kommunikationsarbetet för att nå organisationens övergripande mål och visioner.

Tjänstebeskrivning

Som Kommunikationschef har du det samlade strategiska och operativa ansvaret för Civil Rights Defenders kommunikationsarbete. Du ansvarar för utveckling av organisationens interna/externa kommunikationsstrategi, fundraising och varumärkesbyggande. Du kommer att arbeta med opinionsbildning, lobbying och kampanjinsatser och ha en nyckelfunktion i kontakten med media.  Kommunikationschefen ingår i ledningsgruppen.

Kvalifikationer

Vi söker en affärsdriven ledare med gedigen kompetens inom Kommunikation och PR med minst 5 års erfarenhet i rollen som Kommunikationschef. För att söka tjänsten krävs att du har goda kunskaper inom https://dvakotla.com.ua/ strategiskt varumärkesbyggande samt erfarenhet av att samarbeta med media. Vi söker dig som gärna deltar i det offentliga rummet och kan representera organisationen i olika sammanhang. För att söka tjänsten krävs att du har relevant utbildning inom kommunikation/PR samt minst 10 års erfarenhet av att arbeta inom området. Vi värdesätter erfarenhet av fundraising.

Information om processen:

Vi intervjuar kandidater löpande under processen. För frågor kontakta Josefin Chapovalova på tfn: 076- 0810980.

Sista ansökningsdatum: 17/2 – 2014

Varmt välkommen med din ansökan!

Skicka in CV

Ditt namn:

Din e-postadress:

Telefonnummer dagtid:

Bifoga CV:

Bifoga personligt brev:

Jag ingår i marknadschefsnätverket

Meddelande: