Java-utvecklare sökes

Ta chansen och börja arbeta för ett av Sveriges hetaste IT-konsultbolag inom avancerad systemutveckling och affärskritisk integration! Medarbetarna kan förväntas sig att utvecklas i samarbete med kompetenta och högt motiverade kollegor. Vår kund är ett företag med en långsiktig utvecklingsfilosofi med korta beslutsvägar och en hög grad av transparens.

För vår kunds räkning söker Staffing nu seniora Java-utvecklare för tillsvidareanställning. Idag arbetar drygt 65 personer på företagets kontor i centrala Stockholm. Företaget befinner sig i ett expansivt skede med kontinuerlig tillväxt.

 

Om verksamheten:

Affärsområde System erbjuder specialistkonsultation inom Java-baserad teknik och Microsoft.NET, fokus på systemintegration. Företaget har ett långt och nära samarbete med flera plattformsleverantörer, däribland Red Hat (Fuse), Oracle (Fusion Middleware) samt Microsoft. Bolaget arbetar helt leverantörsoberoende och anlitas därför ofta för att genomföra heltäckande utredningar kring val av middleware-teknik. Som andas och lever open source varje dag.

Företagets kunder är oftast större organisationer med transaktionsintensiva systemintegrationslösningar och som valt att arbeta med plattformar som bygger på Java och/eller Open source samt Microsoft.NET. Företaget har erfarenhet av att arbeta med hela processen från förstudier till utveckling, införande och DevOps

Företaget är en mycket attraktiv och konkurrenskraftig arbetsgivare, som är idag Githubs enda Nordiska partner.

 

Vad erbjuds du?

Vår kund erbjuder dig ett mycket spännande och omväxlande arbete i ett expanderande och framgångsrikt företag där vi ger dig möjlighet att växa och ta stort ansvar.  Vår kund är ett företag som sätter medarbetaren i fokus med tydliga karriärmöjligheter, ger möjlighet till inflytande, ansvar samt möjligheten att bistå Sveriges främsta företag. Vilket de visar dagligen i företagets arbetskulturen där de har jobbmässiga tillvägagångssätt där du som medarbetare ingår i ett team och har vetorätt till vilka uppdrag du tar på dig. Företaget vill att du som medarbetare ska utvecklas, så du erbjuds en team leader som du har månadsvisa möten med, samt en årlig budget vars fokus ska gå till din egna kompetensutveckling.

Likaså erbjuder vår kund en arbetsplats med hög trivsel, kontor/samlingsplats i centrala Stockholm, senaste tekniken, fast lön + bonus, samt försäkringspaket, tjänstepension och friskvårdsbidrag.

 

Kvalifikationer:

Minst 2 års högskole-/universitetsutbildning inom Data, IT, Systemvetenskap. Är du civilingenjör har du troligtvis examen inom Data eller Fysik.

2 års erfarenhet av Javautveckling. 1 års erfarenhet av IT-utvecklingsprojekt. Erfarenhet av strukturerat projektarbete i team. Vi satsar nu stort på att utvecklas mer inom Continuous Delivery, Continuous Integration och automatisering och vill gärna att du är en drivande kraft inom området.
Meriterande med yrkeserfarenhet inom bank och finans, e-hälsa och myndigheter. Ledarskapserfarenhet är meriterande. Vana att mötläga kollegor med en coachande informell approach.

För att lyckas och trivas hos vår kund bör du som person inneha följande egenskaper:  vara problemanalytisk, ha god inlärningsförmåga, vara stresstålig, flexibel, lojal samt lyhörd.

 

Anställningsform: Heltid, tillsvidare med placering i Stockholm.
Tillträde: Omgående/enligt överenskommelse.

Vid frågor kontakta Staffing, rekryteringskonsult Anna Olsson, tel: 0730-81 20 10, anna.olsson@staffing.se