Löneadministratörer / lönekonsulter

Staffing är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som startades 2012.  Staffing är en effektiv och modern rekryteringspartner med genuint intresse för människor och deras karriär. Vi är agent, rådgivare och partner vid anställning av chefer och specialister. För oss är rekrytering ett hantverk som kräver erfarenhet och kvalitetssäkrade metoder utförda av specialister för att lyckas.

 

Vi på Staffing har regelbunden kontakt med olika företag som söker kunniga löneadministratörer/lönekonsulter. Är du på jakt efter ett nytt jobb eller nyfiken på att hålla dig uppdaterad om jobberbjudanden är du välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar. Dyker det upp en ny jobbmöjlighet som passar in på din profil så kommer vi att kontakta dig. Vi berättar då mer detaljerat om den specifika tjänsten och du får då själv avgöra om du vill bli presenterad som kandidat för vår uppdragsgivare.

 Det som vanligtvis efterfrågas av våra kunder är att man i rollen som löneadministratör/lönekonsult har vana att arbeta med hela löneprocessen inklusive för- och efterarbete, att ta fram rapporter och statistik. Meriterande är om du har administrerat löner för ett flertal olika bolag och är van vid kundkontakt och att utföra kvalitetskontroller. Vanligtvis innebär rollen även personaladministration, konsultation, pensionshantering, stötta medarbetare, ledning och chefer i frågor kring lön, system, processer, arbetsrätt och kollektivavtal, samt kontrollera och stämma av personalkonton i bokföringsarbetet.

Kvalifikationer:

  • Några års relevant arbetserfarenhet och goda kunskaper inom lön.
  • Erfarenheter av kollektiva löner.
  • God erfarenhet av ett självständigt arbete med organisationer i olika storlekar och branscher som lönekonsult eller i liknande roll, där du har tagit ansvar för löneprocessens alla delar.
  • Flytande svenska och engelska språkkunskaper.

Vi söker dig som är en trygg och social person. Att du är noggrann, strukturerad och har en hög servicenivå är en nödvändighet. Vi ser gärna att du är nyfiken, tävlingsinriktad och kommunikativ.
Personligheten väger tungt.

 

Vid frågor kontakta rekryteringskonsult, anna.olsson@staffing.se

Rekrytering sker löpande.