Systemutvecklare

Staffing är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som startades 2012.  Staffing är en effektiv och modern rekryteringspartner med genuint intresse för människor och deras karriär. Vi är agent, rådgivare och partner vid anställning av chefer och specialister. För oss är rekrytering ett hantverk som kräver erfarenhet och kvalitetssäkrade metoder utförda av specialister för att lyckas.

 

Vi på Staffing har regelbunden kontakt med olika företag som söker kunniga systemutvecklare. Är du på jakt efter ett nytt jobb eller vill nås av jobberbjudanden är du välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar. Dyker det upp en ny jobbmöjlighet som passar in på din profil så kommer vi att kontakta dig. Vi berättar då mer detaljerat om den specifika tjänsten och du får då själv avgöra om du vill bli presenterad som kandidat för vår uppdragsgivare.

Det som vanligtvis efterfrågas av våra kunder är systemutvecklare, allt från frontend-, backend-  till Java-utvecklare. Gällande frontend eftersöker våra kunder erfarenheter inom Javascript, CSS, html, samt JavaScript-ramverken React och Angular. Inom backend eftersöker vi medarbetare som har yrkeserfarenheter inom Microsoftplattformen .NET, C#, MS SQL och Episerver. Våra kunder som eftersöker Java-utvecklare ser helst att deras blivande medarbetare har minst 5 års erfarenhet inom Java.

Samlade Kvalifikationer för samtliga tjänster:

  • Högskoleutbildning eller motsvarande.
  • Några års relevant arbetserfarenhet i några av programspråken som omnämns ovan.
  • Att du är ansvarstagande och självständig.
  • God kommunikationsförmåga.
  • Flytande svenska och engelska språkkunskaper.

Personligheten väger tungt.

 

Vid frågor kontakta rekryteringskonsult, anna.olsson@staffing.se

Rekrytering sker löpande.