Flexibel administratör till Änke- och Pupillkassan

Änke- och Pupillkassan är sannolikt världens äldsta livförsäkringsbolag och grundades redan på 1740-talet. Försäkringsbolaget är ett litet men välrenommerat livförsäkringsbolag som under många år legat i topp när det gäller starka nyckeltal och unika försäkringar.

 Nu söker vi en flexibel administratör som kan avlasta vd och andra nyckelpersoner i organisationen. Tjänsten är en bred roll med tyngdpunkt i administration, fastighetstillsyn och vissa ekonomifunktioner. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

–  avlasta med varierande administrativa uppgifter, t.ex. avtalsregistrering, utskick till försäkringstagare,  offertuppföljning, fullmaktshantering, posthantering etc.

–  avlasta med vissa ekonomifunktioner, t.ex. boka premieinbetalningar, leverantörsreskontra, kontoavstämningar, hantering av rikskuponger och utlägg.

–  ta emot kunder per telefon och besökare till kontoret.

–  förbereda och samordna möten.

–  hålla rent och snyggt i allmänna utrymmen.

–  rondera i fastigheten (veckovis) och själv åtgärda alternativt rapportera eventuella brister.

–  ansvara för inköp av livsmedel, kontors- och förbrukningsmaterial.

–  vara kontaktperson mot hyresgäster, fastighetsskötare, leverantörer, städare, hantverkare etc.

Vem är du?
Du är en serviceinriktad, självgående och ansvarsfull person som har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Meriterande är om du har erfarenhet från försäkringsbranschen.

I rollen är du ansiktet utåt och det är därför viktigt att du är social och utåtriktad. Du tycker om att arbeta flexibelt och självständigt, men trivs samtidigt med att tillhöra ett mindre team där du bidrar med positiv energi och en trevlig inställning. Vidare tror vi att du är lösningsorienterad, strukturerad och ordningsam. Ett krav är att du kan hantera Officepaketet obehindrat och har erfarenhet av att jobba i något etablerat ekonomi- eller affärssystem. Tjänsten kräver goda svenska språkkunskaper i tal och skrift. Utbildningsmässigt har du troligtvis treårig gymnasieutbildning eller motsvarande.

Du erbjuds:
Du erbjuds ett spännande och mångsidigt arbete med goda anställningsvillkor i en mindre organisation med bra gemenskap och en fantastisk arbetsplats belägen i Gamla Stan.

I denna rekrytering samarbetar vi med Staffing.

Vid frågor rörande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jon Söderblom, telefon: 0760-81 20 80, jon.soderblom@staffing.se.

Välkommen att skicka in din ansökan bestående av CV och personligt brev!

Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast!