Taggad och engagerad Kock

Brasserie Lickers slår upp portarna till sommaren och är beläget 30 meter från havet vid Gotlands kanske finaste fiskeläge, Lickershamn. Restaurangen har de senaste åren rankats som nummer 1 på Gotland i flera branschmedier. Förra sommaren startade vi upp ett nytt fräscht och spännande koncept i ny regi med namnet Brasserie Lickers.

 

Vi behöver nu utöka vårt kockteam med ytterligare en duktigt och engagerad kille eller tjej

Du kommer att ingå i ett team bestående fyra kockar varav en även har rollen som kökschef.

Vi lagar allt från grunden och för att passa in hos oss måste du ha intresse och erfarenhet att arbeta med alla moment i köket och brinna för matlagning.

 

Vem är du?

Vi ser att du har minst något års erfarenhet som kock, relevant utbildning och ett stort intresse för nyskapande matlagning med fokus på kvalité och hållbarhet.
Ett stort plus är om du även har jobbat med vegetarisk tillagning.
Du måste kunna arbeta självständigt, ta egna initiativ och vara van vid ett högt tempo.

 

Brasserie Lickers har plats för 125 ätande personer, har två barer, en cafédel och kiosk. Vår meny har influenser från olika delar av världen men har även anknytning till Gotland och närheten till havet. Vi använder enbart de bästa råvarorna och så mycket närodlat som möjligt.

Tjänsten avser säsongsarbete, heltid och innefattar både kvällar och helger. 

Tillsättning sker efter överenskommelse med start i juni.
Boende i närområdet är ordnat.

 

I denna rekrytering samarbetar vi med Staffing.

Vid frågor rörande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jon Söderblom, telefon: 0760-81 20 80, jon.soderblom@staffing.se.

Välkommen att skicka in din ansökan bestående av CV och personligt brev! Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast!