Kvalificerad Assistent

Staffing är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller specialister och chefer genom både konsultlösningar och permanenta tillsättningar. Vi är en effektiv partner inom kompetensförsörjning med genuint intresse för människor och deras karriär.

 

Arbetsbeskrivning
För vår kunds räkning söker vi nu en kvalificerad assistent med placering på kontoret i centrala Stockholm. I denna flexibla roll är dina huvudsakliga arbetsuppgifter avtalsadministration, kontakt med externa leverantörer, resebokningar, kontering av fakturor samt tjänstebilshantering, . Tjänsten ingår i företagets Facility Managementfunktion.

 

Vem är du?
Till denna tjänst söker vi en serviceinriktad person med ett starkt engagemang och driv med god erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du tycker om att arbeta flexibelt och självständigt, men trivs samtidigt med att tillhöra ett team där du bidrar med positiv energi och en trevlig inställning. Vidare tror vi att du är lösningsorienterad, strukturerad och ordningsam. Du kommer att kommunicera både på svenska och engelska, därför ser vi att du har goda kunskaper i språken i både tal och skrift.
För att fungera i rollen krävs följande:

  • Mycket goda kunskaper i Officepaketet och då i synnerhet Excel, Word, Outlook och Power Point.
  • Goda kunskaper i Skype for business.
  • Kunna ansluta, mikrofon, ljud, video, dela skärm etc.
  • Kunskap och erfarenhet av resebokningssystem för företag, t ex Amex, KDS, Egencia, HRG eller liknande.
 

Du erbjuds
Uppdraget på vårt kundföretag erbjuder en modern och trevlig arbetsplats med bra atmosfär och gemenskap. Uppdraget inleds snarast möjligt och kommer att löpa tillsvidare.

Din anställning kommer att vara i Staffing och som vår medarbetare erbjuds du självklart marknadsmässig lön, ett trevligt företagsklimat och möjlighet att lära känna andra spännande och intressanta arbetskollegor genom våra regelbundna konsultträffar.

Vid frågor rörande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jon Söderblom, tel: 0760-81 20 80, jon.soderblom@staffing.se.

Välkommen att skicka in din ansökan snarast bestående av CV och personligt brev!

Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan omgående!