Kundansvarig inom Mark & Trädgård

HSB Södertörn är idédrivet och medlemsägt och bedriver verksamhet i fyra kommuner Huddinge, Botkyrka, Nynäshamn och Gotland. HSB Södertörn har över 20 000 medlemmar och förvaltningen omfattar cirka 15 000 lägenheter. Vi bygger bostäder samt erbjuder kvalificerade förvaltningstjänster i samtliga kommuner. På HSB Södertörn jobbar cirka 90 personer.

 

Verksamhetsområdet Fastighetsservice

HSB Södertörn största verksamhetsområde är Fastighetsservice som består av två olika grupper, Fastighetsskötsel och Mark & Trädgård. Mark & Trädgård arbetar dels med fasta avtal där skötsel av grönytor och övriga planteringar ingår och dels med mindre anläggningsprojekt. Vi tillämpar säsongsanställning för merparten av våra medarbetare inom avdelningen.  Det finns förnävarande två tjänster som arbetsledare varav en nu är vakant. Vi söker därmed en kundansvarig/arbetsledare som kan komplettera och leda vårt team av duktiga och professionella medarbetare i Huddinge, Tullinge, Hallunda och Nynäshamn. Kontor och garage för huvuddelen av verksamheten är lokaliserat till Visättra, Flemingsberg

 

Ansvar

Som kundansvarig är du den som kommunicerar direkt med kunden så att vår leverans överensstämmer med deras förväntningar. Du ser utvecklingsmöjligheter samt åtgärdsbehov och arbetar proaktivt med förslag till kund. Du förvaltar befintliga och skapar nya kundrelationer. Du ansvarar för att utföra tillsyn, skötsel och underhåll av mark och trädgårdsarbete/fastighetsskötsel enligt kundavtal. 

Du är också en ledare och förebild genom att inspirera, skapa engagemang och motivation samt förutsättningar för kollegor att kunna utvecklas och ta eget ansvar. Att skapa delaktighet och nå framgång genom att delegera och involvera kollegor i arbetet. Att vara HSB Södertörns representant med ansvar för kvalitet i samarbete med leverantörer.

 

Arbetsuppgifter

 • Planerar och leder arbetet för att kunna leverera enligt avtal med kund
 • Utföra marktillsyn tillsammans med kund och utveckla kundernas utemiljö.
 • Kalkylering av extra arbeten och mindre projekt
 • Framtagning av offerter enligt ABT och kvalitetskriterier AMA
 • Arbetsleda och coacha sina kollegor i teamet
 • Uppdatera framtagna checklistor och vecko- och årsplaner
 • Leverera checklistor och planer enligt avtal till kund
 • Kompetensutveckla säsongsanställda i trädgårdsskötsel.
 • Uppföljning av resultat, kvalitet och kundnöjdhet
 • Utföra kvalitetskontroller
 • Delta på avstämningsmöten och andra möten med kund
 • Hantera inköp till verksamheten.

 

Kompetenskrav

Du ska ha godkänd utbildning alternativt dokumenterad arbetslivserfarenhet inom anläggning/trädgårdsskötsel.  

Du ska ha god växtkännedom när det gäller de för växtzonens vanligen förekommande växterna i parker och trädgårdar.

Rollen kräver minst 3 års arbetslivserfarenhet från det specifika verksamhetsområdet samt god förmåga och erfarenhet av att leda andra människor.

Behörigheter inom: motorsåg, röjsåg och heta arbeten är grundläggande kompetenser

Körkort för personbil (B) är ett krav BE är meriterande.

 

Vem är du?

Du har god kommunikativ förmåga och en positiv människosyn.

Du är systematisk och strukturerad vilket visar sig i din förmåga att säkerställa god kvalitet i leveransen till kunden och en trygghet till dina medarbetare.

Du är serviceinriktad vilket kunderna upplever genom att du är rådgivande och proaktiv.  Du har god fysik och är stresstålig.

 

Vi erbjuder

Ett arbete i ett företag som drivs genom starka värderingar i en positiv arbetsmiljö. Här har du möjlighet att utvecklas personligt och yrkesmässigt genom löpande kompetensutveckling. Personalvården omfattar ett rikt utbud av förmåner bland annat sjukvårdsförsäkring, frikostiga friskvårdsinsatser, subventionerad massage och mycket annat.

 

Övrigt

Vi tillämpar kollektivavtal mellan Fastighetsanställdas förbund och FASTIGO

Tillträde: Snarast

Urvalsprocessen sker löpande varför vi gärna tar emot din ansökan så snart som möjligt.

 

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Staffing AB.

Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Jon Söderblom 0760-81 20 80, jon.soderblom@staffing.se