Ambulerande ekonomiadministratör

Staffing är ett auktoriserat branschföretag som tillhandahåller både specialister och chefer genom konsult- och rekryteringslösningar.

Arbetsbeskrivning
För vår kunds räkning, en mindre kommun i västra Storstockholm, söker vi nu en ekonomiadministratör för ett tidsbegränsat uppdrag.

Arbetet avser fakturahantering inom en av kommunens administrativa enheter. Ytterligare förekommande uppgifter inom området kan tillkomma.

Vem är du?
För att fungera i denna roll behöver du ha god erfarenhet av arbete som ekonomiadministratör och av ekonomirutiner generellt, redovisning, fakturaflöden, Excel.

Kunskap och erfarenhet av kommunal redovisning och fakturahantering/leverantörsreskontra är meriterande.

Till denna tjänst söker vi en effektiv och erfaren ekonomiadministratör som kan påbörja uppdraget med kort varsel och som inte behöver lång introduktion för att komma in i arbetet.

Om du är mellan arbeten eller nyligen har gått i pension kanske detta uppdrag passar dig perfekt.

Tidsperiod:

Uppdraget skall påbörjas snarast möjligt och löper under sommaren med eventuell möjlighet till förlängning.

Omfattning:

Heltid.

Du erbjuds
Din anställning kommer att vara i Staffing.

Staffing är ett auktoriserat konsultföretag och som vår medarbetare har du marknadsmässig och avtalsenlig lön.

Du får möjlighet att träffa trevliga arbetskollegor och inbjuds regelbundet till roliga aktiviteter med övriga medarbetare.

Vid frågor rörande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jon Söderblom, tel: 0760-81 20 80, jon.soderblom@staffing.se.

Välkommen att skicka in din ansökan bestående av CV och personligt brev! Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast!