Serviceinriktad receptionist

Staffing är det personliga mindre bemannings- och rekryteringsföretaget där trivsel och en positiv atmosfär är centrala delar. Självklart är vi auktoriserade och tillhandahåller både specialister och chefer genom konsult- och rekryteringslösningar.

Arbetsbeskrivning
För vår kunds räkning söker vi nu en serviceinriktad receptionist till vårt kundföretag med placering på kontoret på Lidingö. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att som en i teamet bemanna receptionen, sköta växeln, ta emot besökare, förbereda och boka mötesrum, hålla rent och snyggt i allmänna utrymmen samt hjälpa till med vissa administrativa uppgifter.

Vem är du?
Till denna tjänst söker vi en serviceinriktad person med ett starkt engagemang och ödmjukhet och som har minst något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det spelar ingen roll om du är ung, nyligen har gått i pension eller befinner dig där emellan. Som receptionist i vårt kundföretag är du ansiktet utåt och det är därför viktigt att du är social och utåtriktad. Du tycker om att arbeta flexibelt och självständigt, men trivs samtidigt med att tillhöra ett team där du bidrar med positiv energi och en trevlig inställning. Vidare tror vi att du är lösningsorienterad, strukturerad och ordningsam. Du behärskar MS-Office och har god svenska och engelska i tal och gärna skrift. Troligt bor du på Lidingö eller i närområdet.

Du erbjuds
Uppdraget på vårt kundföretag erbjuder en trevlig arbetsplats med bra atmosfär och gemenskap. Uppdraget är inledningsvis en behovsanställning med uppdragsstart per omgående och pågår till början av hösten med möjlig förlängning. 

Som medarbetare i Staffing har du marknadsmässig lön, många trevliga arbetskollegor och inbjuds regelbundet till aktiviteter med övriga medarbetare.

Tjänsten
Avser i grunden 50% av en heltidstjänst. Utöver detta basbehov kan ytterligare extrainsatser bli aktuella emellanåt. Tjänsten skall tillsättas snarast möjligt.

Vid frågor rörande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryterare Jon Söderblom, tel: 0760-81 20 80, jon.soderblom@staffing.se

Välkommen att skicka in din ansökan bestående av CV och personligt brev!

Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast!