Teamledare och receptionspersonal

Staffing är ett auktoriserat bemanningsföretag som tillhandahåller både specialister och chefer genom konsult- och rekryteringslösningar.

Nu söker vi en teamledare samt övriga medarbetare till en receptionsfunktion
För vår kunds räkning söker vi nu dels en teamledare för receptionsfunktionen samt ett par erfarna receptionister med placering på kontoret på Lidingö.

Som teamledare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att som en i teamet sköta växeln, ta emot besökare, förbereda och boka mötesrum, hålla rent och snyggt i allmänna utrymmen samt hjälpa till med vissa administrativa uppgifter. Du kommer även ha kontakt med externa leverantörer och göra inköp. Som teamledare har du även en koordinerande roll för det övriga receptionsteamet där du hjälper till att strukturera och fördela arbetsuppgifterna, delta i schemaläggning, semesterplanering etc.

I rollen som receptionist ska du på ett professionellt sätt som en i teamet sköta växeln, ta emot besökare, utföra vissa administrativa göromål och emellanåt utföra transporter.

Vem är du?
För teamledarrollen söker vi en serviceinriktad person med ett starkt engagemang och ödmjukhet och som har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inklusive arbetsledning.

I rollen som receptionist krävs att du har en hög servicenivå och minst ett par års erfarenhet av arbete i reception & växel.

I båda fallen och som representant i vårt kundföretag är du ansiktet utåt och det är därför viktigt att du är representativ, social och utåtriktad. Du tycker om att arbeta flexibelt och självständigt, men trivs samtidigt med att tillhöra ett team där du bidrar med positiv energi och en trevlig inställning. Vidare tror vi att du är lösningsorienterad, strukturerad och ordningsam. Ett krav är att du har erfarenhet av telefonväxelsystem och hanterar Officepaketet obehindrat. Tjänsterna kräver god svenska i tal och skrift, engelska språkkunskaper samt B-körkort.

Det är en stor fördel om du bor på Lidingö eller i dess närområde.

Du erbjuds
Uppdraget på vårt kundföretag erbjuder en mycket trevlig, sjönära arbetsplats med bra atmosfär och gemenskap. Uppdraget löper tillsvidare med start snarast möjligt. Rollerna avser heltids- och/eller deltidstjänster.

Som medarbetare i Staffing har du marknadsmässig lön och friskvårdsbidrag, många trevliga arbetskollegor och inbjuds regelbundet till stimulerande aktiviteter med övriga medarbetare.

Vid frågor rörande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jon Söderblom, tel: 0760-81 20 80, jon.soderblom@staffing.se

Välkommen att skicka in din ansökan bestående av CV och personligt brev!

Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast!