Fastighetsekonom

Staffing är ett auktoriserat bemanningsföretag som tillhandahåller både specialister och chefer genom konsult- och rekryteringslösningar.

Nu söker vi en ekonom till ett fastighetsbolag

För vår kunds räkning söker vi nu en fastighetsekonom för ett tidsbegränsat uppdrag.

Uppdrag avser en temporär avlastning av den interna ekonomifunktionen i samband med genomförandet av en större uppgradering av ekonomisystemet med tillhörande stödsystem.

Vårt kundföretag äger ett antal mindre fastighetsbolag samt säljer förvaltningstjänster till bostadsrättsföreningar i huvudsak men även till andra fastighetsägare som är i behov av förvaltningstjänster. Därutöver administreras ett antal nyproduktionsprojekt.

Exempel på arbetsuppgifter i projektet är:

·      Uppföljningar kvartalsvis, prognosarbete för att se årsutfall (ej bokslut enbart resultat)

·      Avstämningar av konton, löpande samt inför bokslut.

·      Löpande bokföring samt rättning av felaktigheter.

·      Preliminärdeklaration av fastighetsbolag och eventuellt även moderbolaget.

·      Budgetarbete.

·      Anläggningsregister och lånereskontran

Vem är du?
Vi söker en erfaren redovisningsekonom med god erfarenhet från fastighetsbranschen. Du kommer att arbeta i Agresso/UBW samt i QlikSense för uppföljningsarbetet. Det är därför en stor fördel om du har erfarenhet från dessa system.

Du erbjuds
Vi erbjuder ett stimulerande uppdrag på vårt kundföretag – en mycket trevlig arbetsplats med bra atmosfär och gemenskap. Kontoret är beläget i Huddinge endast 5 minuters gångväg från Huddinge Station. Uppdraget ska påbörjas snarast möjligt och löper året ut med eventuell förlängning. Arbetstiderna är 08:00-16:30 måndag – onsdag, 08:00-18:00 torsdagar och 08:00-13:00 på fredagar. Totalt 37,5 h/vecka

Din anställning kommer att vara i Staffing. Som medarbetare i Staffing har du marknadsmässig lön, många trevliga arbetskollegor och inbjuds regelbundet till stimulerande aktiviteter med övriga medarbetare.

Vid frågor rörande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jon Söderblom, tel: 0760-81 20 80, jon.soderblom@staffing.se

Välkommen att skicka in din ansökan bestående av CV och personligt brev!

Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast!