First Line Support

Staffing är ett auktoriserat bemanningsföretag som för våra kunders räkning tillhandahåller specialister och chefer genom konsult- och rekryteringslösningar.

 

En first line support

För våra uppdragsgivares räkning söker vi nu en social, utåtriktad och teknikkunnig person för den aktuella rollen som first line support/supporttekniker. Du kommer att ingå i ett sammansvetsat verksamhetsteam inom vår uppdragsgivares organisation.

Vår uppdragsgivare är en välkänd patientorganisation där din uppgift blir att ge medlemmar och kanslipersonal support genom att ta emot och lösa deras IT-relaterade ärenden via telefon och mail. Detta gör du på ett anpassat, lösningsorienterat, lugnt och trevligt sätt. Ärendena driver du självständigt och under eget ansvar.

Din anställning kommer att vara i hos vår uppdragsgivare och tjänsten är stationerad till förbundets kansli på Södermalm i Stockholm.

 

Kvalifikationer

Du är den första kunderna når när de ringer eller mailar in sitt ärende och det är därför viktigt att du är serviceminded, positiv, utåtriktad och en god problemlösare.

Du har erfarenhet av roll som 1st/2nd line support och/eller i Helpdesk. Även viktigt att du har ett brett IT-intresse inom både hård- och mjukvara samt gärna erfarenhet av IT-drift och underhåll. Det är meriterande av erfarenhet av Office 365 samt av CRM- och affärssystem.

Som person är du självgående, kreativ med stort engagemang och energi, men samtidigt noggrann och strukturerad. En prestigelös, positiv lagspelare med god social förmåga och har lätt att ta människor.

Anställningsform: Du erbjuds en heltidstjänst, tillsvidareanställning med 6 månaders inledande provanställning. Sista ansökningsdag är den 31 Mars 2023.

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.

Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Jon Söderblom 0760-81 20 80

Din ansökan, innehållande CV och personligt brev, skickar du till jon.soderblom@staffing.se

I denna rekrytering tillämpar vi s.k. löpande urval vilket innebär att vi intervjuar efter hand och då ansökningarna når oss. Det kan innebära att tjänsten tillsätts innan ansökningstiden gått ut.