Receptionister Lidingö

Nu söker vi erfarna receptionister
För vår kunds räkning söker vi nu några erfarna receptionister med placering i vårt kunduppdrag på Lidingö.

I rollen som receptionist ska du, som en i teamet, på ett professionellt sätt ta emot besökare och utföra vissa administrativa göromål.

Då en större utbyggnad och ombyggnad av anläggningen kommer att pågå under ett par års tid kommer en väsentlig del av besökarna utgöras av byggarbetare och entreprenörer. Samtliga besökare till byggarbetsplatsen måste ha giltig ID06, SSG-behörighet vilket bl.a blir din och dina kollegors uppgift att kontrollera och säkra.

I övrigt avser tjänsten sedvanliga arbetsuppgifter i en receptionsfunktion vilket innebär att sköta växeln, förbereda och boka mötesrum, hålla rent och snyggt i allmänna utrymmen samt hjälpa till med vissa administrativa uppgifter. Det förekommer även att kortare transporter ska utföras. Du kommer att ingå i ett team bestående av ca 5 personer inklusive teamledaren.

Vem är du?
Vi söker serviceinriktade personer med ett starkt engagemang och ödmjukhet och minst något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Som representant i vårt kundföretag är du ansiktet utåt och det är därför viktigt att du är representativ, social och utåtriktad. Du tycker om att arbeta flexibelt och självständigt, men trivs samtidigt med att tillhöra ett team där du bidrar med positiv energi och en trevlig inställning. Vidare är du lösningsorienterad, strukturerad och ordningsam. Ett krav är att du har erfarenhet av telefonväxelsystem och hanterar Officepaketet obehindrat. Tjänsterna kräver god svenska i tal och skrift samt engelska språkkunskaper. Det är meriterande om du har erfarenhet av ID06, SSG samt innehar B-körkort.

Det är en stor fördel om du bor på Lidingö eller i dess närområde då receptionens öppettider är vardagar kl 06.00 – 20.00.

Du erbjuds
Uppdraget vid vårt kundföretag erbjuder en mycket trevlig, sjönära arbetsplats med bra atmosfär och gemenskap. Anställningarna är tidsbegränsade och löper under kontraktsperioden 2023-10-01 – 2023-12-30 med eventuell förlängning.

Som medarbetare i Staffing har du marknadsmässig lön och friskvårdsbidrag, många trevliga arbetskollegor och inbjuds regelbundet till stimulerande aktiviteter med övriga medarbetare.

Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Jon Söderblom 0760-81 20 80

Din ansökan, innehållande CV och personligt brev, skickar du till jon.soderblom@staffing.se

I denna rekrytering tillämpar vi s.k. löpande urval vilket innebär att vi intervjuar efter hand och då ansökningarna når oss. Det kan innebära att tjänsterna tillsätts innan ansökningstiden gått ut.