För dig som behöver rekrytera

Vi kan erbjuda dig olika rekryteringslösningar som förenklar din rekryteringsprocess- där vi åtar oss hela eller delar av din rekrytering.

Anlita oss

Lediga jobb

Här kan du läsa om våra lediga tjänster och anmäla ditt intresse. Vi tar även emot spontanansökningar och kontaktar dig om vi har matchande uppdrag.

Lediga jobb

Välkommen till Staffing - Rekrytering & Bemanning!

Staffing är ett modernt bemannings- och rekryteringsföretag med genuint intresse för människor och deras karriär. Vi är din agent/rådgivare när du ska rekrytera eller när du själv ska ta nästa steg i karriären.

Vi tillsätter chefer och specialister inom olika branscher. För oss är rekrytering är ett hantverk som kräver erfarenhet och beprövade metoder utförda av specialister för att lyckas.

Vi värderar långsiktliga samarbeten med våra partners och drivs av att bidra till lönsamma, hållbara organisationer.Vi har alltid en rak dialog och pågående kommunikation med våra samarbetspartners där vi håller det vi lovar och lämnar klara besked i alla lägen. Du kommer även märka att vårt engagemang är utöver det vanliga. Prova oss och upplev skillnaden!

Vill du komma i kontakt oss?

Välkommen att ta kontakt om du vill höra mer om hur vi kan hjälpa dig.

Jon Söderblom 
Rekryteringsspecialist & VD
Tel: 0760-81 20 80
jon.soderblom@staffing.se